Навчально-науковий інститут харчових технологій

герб інституту харчових технологій
Кафедри інституту
 

 

Дирекція інституту
Директор інституту

Димчук Анатолій Васильович

кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+38(097) 609-65-83

: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Заступники директора
 ievstrafieva Заступник з навчальної роботи

Євстафієва Юлія Миколаївна

кандидат сільськогосподарських наук, доцент

 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+38(097) 855-00-89

 dimchuk Відповідальна з наукової та міжнародної діяльності

Крачан Тетяна Михайлівна

кандидат хімічних наук

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+38(067) 968-08-37

 kostash

Відповідальний з виховної та організаційної роботи

Пустова Наталія Володимирівна

кандидат сільськогосподарських наук, доцент

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

(03849) 2-75-74

 pidlisnyy Голова методичної комісії інституту

 

Підлісний Віталій Володимирович

кандидат технічних наук, доцент

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

(03849) 68-3-36

Навчальний процес обслуговують:

 ЧЕРНИШОВА Олена Миколаївна
 секретар ННІХТ

  •  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

    :+38 (068) 328-36-09 

 

Навчально-науковий інститут харчових технологій створено по ініціативі ректора Закладу вищої освіти «Подільський державний університет» професора Володимира ІВАНИШИН та рішенням Вченої ради університету від 1 листопада 2022 року.

Навчально-науковий інститут харчових технологій є структурним підрозділом університету та проводить освітню діяльність згідно: Конституції України; Законів України «Про освіту»; «Про вищу освіту»; «Про наукову, науково-технічну діяльність», а також згідно інших законів та підзаконних нормативно-правових актів України, Статуту, Правил внутрішнього розпорядку ЗВО «ПДУ», наказів та розпоряджень ректора університету, рішень Вченої ради університету, Положень про інститут та інших загальноуніверситетських актів.

Метою діяльності інституту є підготовка висококваліфікованих фахівців у сфері виробництва та управління якістю і безпечністю харчових продуктів; виробництва і переробки продукції тваринництва та фахівців, здатних застосовувати науково-дослідний та професійний підхід до вирішення виробничих питань рентабельного, енергозберігаючого і екологічно-безпечного виробництва і переробки продукції тваринництва.

Навчально-науковий інститут харчових технологій здійснює підготовку здобувачів освіти за спеціальностями:

181 «Харчові технології» (за освітнім ступенем «Бакалавр») 

204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (за освітнім ступенем «Бакалавр»«Магістр»«Доктор філософії»).

В структуру інституту входять кафедри: харчових технологій виробництва й стандартизації харчової продукції; технології виробництва і переробки продукції тваринництва; хімії.

Науково-педагогічні працівники навчально-наукового інституту харчових технологій мають високий науково-педагогічний потенціал, що акцентується на формуванні фахівця зі стратегічним і критичним мисленням, який здатний розв’язувати складні спеціалізовані завдання та практичні проблеми у процесі професійної діяльності.