|
Директор інституту
Димчук Анатолій Васильович
кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
+38(097) 609-65-83
|
: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. |
|
|
Заступник з навчальної роботи
Євстафієва Юлія Миколаївна
кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
+38(097) 855-00-89
|
|
Відповідальна з наукової та міжнародної діяльності
Крачан Тетяна Михайлівна
кандидат хімічних наук
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
+38(067) 968-08-37
|
|
Відповідальний з виховної та організаційної роботи
Пустова Наталія Володимирівна
кандидат сільськогосподарських наук, доцент
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
(03849) 2-75-74
|
|
Голова методичної комісії інституту
Підлісний Віталій Володимирович
кандидат технічних наук, доцент
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
(03849) 68-3-36
|
|
ЧЕРНИШОВА Олена Миколаївна секретар ННІХТ
|
Навчально-науковий інститут харчових технологій створено по ініціативі ректора Закладу вищої освіти «Подільський державний університет» професора Володимира ІВАНИШИН та рішенням Вченої ради університету від 1 листопада 2022 року.
Навчально-науковий інститут харчових технологій є структурним підрозділом університету та проводить освітню діяльність згідно: Конституції України; Законів України «Про освіту»; «Про вищу освіту»; «Про наукову, науково-технічну діяльність», а також згідно інших законів та підзаконних нормативно-правових актів України, Статуту, Правил внутрішнього розпорядку ЗВО «ПДУ», наказів та розпоряджень ректора університету, рішень Вченої ради університету, Положень про інститут та інших загальноуніверситетських актів.
Метою діяльності інституту є підготовка висококваліфікованих фахівців у сфері виробництва та управління якістю і безпечністю харчових продуктів; виробництва і переробки продукції тваринництва та фахівців, здатних застосовувати науково-дослідний та професійний підхід до вирішення виробничих питань рентабельного, енергозберігаючого і екологічно-безпечного виробництва і переробки продукції тваринництва.
Навчально-науковий інститут харчових технологій здійснює підготовку здобувачів освіти за спеціальностями:
181 «Харчові технології» (за освітнім ступенем «Бакалавр»)
204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (за освітнім ступенем «Бакалавр» , «Магістр», «Доктор філософії»).
В структуру інституту входять кафедри: харчових технологій виробництва й стандартизації харчової продукції; технології виробництва і переробки продукції тваринництва; хімії.
Науково-педагогічні працівники навчально-наукового інституту харчових технологій мають високий науково-педагогічний потенціал, що акцентується на формуванні фахівця зі стратегічним і критичним мисленням, який здатний розв’язувати складні спеціалізовані завдання та практичні проблеми у процесі професійної діяльності.