19 березня на кафедрі харчових технологій виробництва й стандартизації харчової продукції відбулося чергове засідання наукового гуртка «Інновації у харчових технологіях» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології».
Керівник гуртка Ткач Лілія Вікторівна провела технологічний квест, метою якого було розвивати політехнічний кругозір, креативні та аналітичні здібності, а також вміння логічно мислити.
Інтелектуальні ігри-квести дають можливість здобувачам поглиблювати свої знання, формувати уміння працювати у колективі, і, звичайно, осмислювати інформацію.
Технологічні квести надзвичайно цікаві здобувачам, оскільки дозволяють сформувати реальний інтерес до майбутнього фаху.
Здобувачі активно долучилися до різних конкурсів та проявили себе активними командними гравцями, зацікавленими у своїх відповідях.
Щоб сформувати фахові компетентності, членам гуртка необхідно було активізувати свої знання з фахових дисциплін, знати основні терміни і поняття, проявити себе активними і креативними здобувачами.
Підготувала керівник наукового гуртка,
асистент кафедри харчових технологій виробництва
й стандартизації харчової продукції
Лілія ТКАЧ