ЗАСІДАННЯ НАУКОВОГО ГУРТКА  «ІННОВАЦІЇ У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ»

19 березня на кафедрі харчових технологій виробництва й стандартизації харчової продукції відбулося чергове засідання наукового гуртка «Інновації у харчових технологіях» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології».

Керівник гуртка Ткач Лілія Вікторівна провела технологічний квест, метою якого було розвивати політехнічний кругозір,  креативні та аналітичні здібності, а також вміння логічно мислити.

Інтелектуальні ігри-квести дають можливість здобувачам поглиблювати свої знання, формувати уміння працювати у колективі, і, звичайно, осмислювати інформацію.

Технологічні квести надзвичайно цікаві здобувачам, оскільки дозволяють сформувати реальний інтерес до майбутнього фаху.

Здобувачі активно долучилися до різних конкурсів та проявили себе активними командними гравцями, зацікавленими у своїх відповідях.

Щоб сформувати фахові компетентності, членам гуртка необхідно було активізувати свої знання з фахових дисциплін, знати основні терміни і поняття, проявити себе активними і креативними здобувачами. 

Підготувала керівник наукового гуртка,
асистент кафедри харчових технологій виробництва
й стандартизації харчової продукції
Лілія ТКАЧ