6 грудня 2023 року на кафедрі технології виробництва і переробки продукції тваринництва навчально-наукового інституту харчових технологій Людмилою Понько було проведено виховний захід для здобувачів 3 курсу спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на тему: «День Збройних Сил України».
Сьогодні ми відзначаємо День Збройних Сил України з глибокою повагою та гордістю.
Збройні Сили – це міцний щит і разючий меч України. Мужні воїни української армії, найкращі сини і дочки українського народу боряться за державний суверенітет і незалежність України, за право українського народу на вільне життя у вільній країні, твердо тримають ворожий удар і безжально б’ють ворога, неухильно наближаючи перемогу.
Висловлюємо подяку кожному захиснику та захисниці за професіоналізм та самовідданість, сміливість та готовність захищати свою Батьківщину. Бажаємо вам міцного здоров'я і найшвидшої перемоги України. Нехай Господь оберігає вас. Слава ЗСУ! Слава Україні!
Куратор 3 курсу спеціальності
204 «ТВППТ» Людмила Понько