Профорієнтаційні заходи технологів

11 травня 2023 року кафедрою технології виробництва і переробки продукції тваринництва навчально-наукового інституту харчових технологій було проведено профорієнтаційні заходи для одинадцятих класів Камʼянець-Подільських ліцеїв № 6 і 7.

Важливою подією у житті кожної людини, громадянина і особистості є вибір вищого навчального закладу освіти. Обрання професії за власним уподобанням та покликанням.

Із можливостями навчання і здобуття професій у Закладі вищої освіти «Подільський державний університет» розповіла доцент Наталія ПУСТОВА випускниками ліцеїв № 6 та 7. Особливу увагу було присвячено навчанню на нових спеціальностях та здобуття практичних навичок закордоном, а також прийняття участі у зарубіжних програмах навчання. Відмічено було особливості студентського життя: наукові спільноти і гуртки, спортивні секції, творчі колективи художньої самодіяльності, тощо.

Зустрічі із школярами були конструктивні та плідні, із активним обговоренням можливостей здобуття вищої освіти за прикладними спеціальностями. Особливий інтерес у школярів викликала можливість академічної мобільності із вузами ЄС.

 Мирного неба і перемоги!

 

Матеріал підготовлено доцентом Наталією Пустовою 

1683810135112