ВСТУПНИКАМ 2023 РОКУ

Кафедра менеджменту, публічного управління та адміністрування продовжує пошук нових підходів до професійної орієнтації майбутніх абітурієнтів. Зустріч із майбутніми абітурієнтами – традиційний формат знайомства з особливостями цьогорічної вступної кампанії, перспективами навчання в ЗВО «ПДУ». 

З метою професійної орієнтації 26 травня 2023 р. відбулася зустріч в з майбутніми випускниками Летавського та Кугаївецького ліцеїв. Профорієнтація в сучасній та доступній для абітурієнтів формі проведена завідувачем кафедри менеджменту, публічного управління та адміністрування, професором Аллою ЧИКУРКОВОЮ і доцентами кафедри Наталією ПОКОТИЛЬСЬКОЮ та Еллою ДОБРОВОЛЬСЬКОЮ.

Майбутні абітурієнти були поінформовані про особливості цьогорічної вступної кампанії. У ході зустрічі учні 11 класів дізналися про особливості, переваги та кваліфікаційні характеристики освітніх програм ЗВО «ПДУ», переваги навчання в Університеті. Зустріч пройшла за участю директорів ліцеїв та класних керівників 11 класів.

Учні випускних класів виявили інтерес до пропонованих спеціальностей ЗВО «ПДУ» та можливостей продовжити навчання в Університеті. Учні ліцеїв вдячні науково-педагогічному колективу кафедри менеджменту, публічного управління та адміністрування за цікаву і змістовну зустріч!

Майбутнім абітурієнтам бажаємо успіху при вступі до нашого університету!

 

Інформацію підготувала
доцент кафедри менеджменту,
публічного управління та адміністрування
Елла ДОБРОВОЛЬСЬКА