Перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальності 181 «Харчові технології»

У ЗВО «Подільський державний університет» впродовж квітня проходить перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальності 181 «Харчові технології», участь у якому беруть здобувачі вищої освіти  університету.

Загалом до конкурсної комісії надійшли 4 наукових роботи за спеціальністю 181 «Харчові технології». 

До складу конкурсної комісії увійшли:

  • Завідувач кафедри харчових технологій виробництва й стандартизації харчової продукції, доктор сільськогосподарських наук, професор Приліпко Тетяна Миколаївна; 
  • доцент кафедри харчових технологій виробництва й стандартизації харчової продукції, кандидат сільськогосподарських  наук, доцент Косташ Володимир Борисович; 
  • асистент кафедри харчових технологій виробництва й стандартизації харчової продукції, кандидат  педагогічних наук, асистент Ткач Лілія Вікторівна.

Наразі триває перший тур конкурсу – рецензування студентських наукових робіт. Перед експертами конкурсної комісії стоїть нелегке завдання – визначити найкращі роботи серед здобувачів 2 і 3 курсів. Тематика наукових робіт здобувачів є актуальною, перспективною, науково обґрунтованою; у поданих роботах здобувачів розглядаються важливі питання, що стосуються галузей харчової промисловості та сільського господарства, технологічних процесів та обладнання переробних і харчових підприємств.

За рішенням конкурсної комісії переможцями стали:

І місце – Ратушняк Анжеліка (група 2-ХТ), тема наукової роботи «Технологічний процес виробництва твердого сиру з розробкою сепаратора для вторинного освітлення сироватки», керівник Підлісний В.В.

ІІ місце –  Бондаренко Олександр (група 3-ХТ), тема наукової роботи «Удосконалення технологічних процесів по виробництву здобних та булочних виробів», керівник Ткач Л.В.

ІІІ місце –  Гермаківський Максім (група 2-ХТ), тема наукової роботи «Технологічний процес виробництва  зернових батончиків з розробкою апаратурно-технологічної схеми», керівник Підлісний В.В.

ІІІ місце – Папуніцька Діана  (група 2-ХТ), тема наукової роботи «Удосконалення технологічного процесу підготовки зерна пшениці до помелу», керівник Ткач Л.В.

 

Кафедра харчових технологій 

виробництва й стандартизації 

харчової продукції ННІХТ