32316, Хмельницька обл., м. Кам'янець-Подільський, вул. Шевченка, 12

Лабораторія якісних показників продукції рослинництва

 

atestat Науково-дослідна лабораторія якісних показників продукції рослинництва – є науковим підрозділом, для виконання фундаментальних та прикладних науково-дослідних робіт з метою розв’язання актуальних наукових проблем, забезпечення освітнього процесу, наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти до вирішення важливих наукових завдань.

Метою діяльності НДЛ  якісних показників продукції рослинництва – є проведення аналізів різних показників насіння і рослинницької продукції, виконання науково-дослідних робіт, надання науково-технічних послуг, виготовлення науково-технічної продукції на замовлення підприємств, організацій, установ, провадження інноваційної діяльності, а також забезпечення умов для здійснення підготовки і перепідготовки фахівців, зокрема фахівців з вищою освітою.

         Основними напрямами діяльності НДЛ є:

-   аналітичний супровід виробництва продукції рослинництва;

-  проведення лабораторних аналізів якості насіння і продукції рослинництва;

-  надання консультаційних послуг;

-  провадження інноваційної діяльності;

- комплексний аналіз зерна круп’яних, зернових, олійних та технічних культур;

-  визначення якості готової рослинної продукції;

-  визначення якісних показників насіння сільськогосподарських культур;

- сприяння підготовці здобувачів вищої освіти, вирішення актуальних наукових і науково-технічних проблем економіки, співпраця з підприємствами, закладами вищої освіти, установами, компаніями.

 

 

Навчально-науковий інститут харчових технологій

герб інституту харчових технологій
Кафедри інституту
 

 

Дирекція інституту
Директор інституту

Димчук Анатолій Васильович

кандидат сільськогосподарських наук, доцент

scandinav.23@gmail.com

+38(097) 609-65-83

: nnift@pdatu.edu.ua
Заступники директора
 ievstrafieva Заступник з навчальної роботи

Євстафієва Юлія Миколаївна

кандидат сільськогосподарських наук, доцент

 pp.nika22@ukr.net

+38(097) 855-00-89

 dimchuk Відповідальна з наукової та міжнародної діяльності

Крачан Тетяна Михайлівна

кандидат хімічних наук, доцент

krachan777@gmail.com

+38(067) 968-08-37

 kostash

Відповідальна з виховної та організаційної роботи

Пустова Наталія Володимирівна

кандидат сільськогосподарських наук, доцент

pustovanatasha@ukr.net

(03849) 2-75-74

 pidlisnyy Голова науково-методичної комісії інституту

 

Підлісний Віталій Володимирович

кандидат технічних наук, доцент

v.pidlisnyj37@gmail.com

(03849) 68-3-36

Навчальний процес обслуговують:

 ЧЕРНИШОВА Олена Миколаївна
 секретар ННІХТ

  •  nnift@pdatu.edu.ua

    :+38 (068) 328-36-09 

 

Навчально-науковий інститут харчових технологій створено за ініціативи ректора Закладу вищої освіти «Подільський державний університет» професора Володимира ІВАНИШИН та рішенням Вченої ради університету від 1 листопада 2022 року.

Навчально-науковий інститут харчових технологій є структурним підрозділом університету та проводить освітню діяльність згідно: Конституції України; Законів України «Про освіту»; «Про вищу освіту»; «Про наукову, науково-технічну діяльність», а також згідно інших законів та підзаконних нормативно-правових актів України, Статуту, Правил внутрішнього розпорядку ЗВО «ПДУ», наказів та розпоряджень ректора університету, рішень Вченої ради університету, Положень про інститут та інших загальноуніверситетських актів.

Метою діяльності інституту є підготовка висококваліфікованих фахівців у сфері виробництва та управління якістю і безпечністю харчових продуктів; виробництва і переробки продукції тваринництва та фахівців, здатних застосовувати науково-дослідний та професійний підхід до вирішення виробничих питань рентабельного, енергозберігаючого і екологічно-безпечного виробництва і переробки продукції тваринництва.

Навчально-науковий інститут харчових технологій здійснює підготовку здобувачів освіти за спеціальностями:

G13 «Харчові технології» (за освітнім ступенем «Бакалавр») 

H2 Тваринництво (за освітнім ступенем «Бакалавр» , «Магістр»«Доктор філософії»).

В структуру інституту входять кафедри: харчових технологій виробництва й стандартизації харчової продукції; технології виробництва і переробки продукції тваринництва; хімії.

Науково-педагогічні працівники навчально-наукового інституту харчових технологій мають високий науково-педагогічний потенціал, що акцентується на формуванні фахівця зі стратегічним і критичним мисленням, який здатний розв’язувати складні спеціалізовані завдання та практичні проблеми у процесі професійної діяльності.

 

Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених

Horiuk Yulia

(Chairperson)

goryukyv

Горюк Юлія Вікторівна

Голова Наукового товариства

Kuncio Oksana

(secretary of the scientific society)

kuntsyo

Кунцьо Оксана Іванівна

Секретар Наукового товариства 

 

Голова Наукового товариства навчально-наукового інституту заочної і дистанційної освіти
Поліщук Анастасія Василівна
Голова Наукового товариства факультету ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Кожин Владислав Анатолійович
Голова Наукового товариства навчально-наукового інституту бізнесу фінансів
Стендер Світлана Василівна
Голова Наукового товариства факультету енергетики та інформаційних технологій
Вусатий Микола Вікторович
Голова Наукового товариства факультету агротехнологій і природокористування
Сікора Анастасія Геннадіївна
Голова Наукового товариства інженерно-технічного факультету
Синчак Микола Олександрович
Голова Наукового товариства інституту харчових технологій
Придеткевич Юлія Олександрівна