Сьогодні наш університет готує чимало висококваліфікованих фахівців. Планується відкриття нових спеціальностей.
Саме тому постійно звертається увага на надання якісних послуг, що залежать від кадрового забезпечення освітніх програм. Однією із них є спеціальність 181 «Харчові технології», яка є завжди актуальною. Сьогодні професія інженера технолога харчової промисловості найбільш затребувана на ринку праці, адже харчування – невід’ємна частина нашого життя, необхідна як повітря, що приносить море задоволень, робить нас працездатними, здоровими і щасливими. Цій сфері завжди приділяється найпильніша увага, а фахівці в галузі організації харчування і виробництва харчових продуктів завжди мали і матимуть високий соціальний статус.
Якісна підготовка здобувачів вищої освіти у сфері виробництва харчових виробництв на теперішній час є важливим завданням. Саме тому викладачі підвищують рівень знань та отримують нові спеціальності. Завідувач кафедри харчових технологій виробництва й стандартизації харчової продукції професор Тетяна ПРИЛІПКО і асистент цієї ж кафедри доцент Володимир КОСТАШ з вересня 2021 були здобувачами заочної форми навчання другого рівня вищої освіти (магістр) за спеціальністю 181- «Харчові технології» у Білоцерківському національному аграрному університеті. Завершилось навчання складанням 5 грудня державного іспиту і 12 грудня успішного захисту дипломних робіт: «Удосконалення технології виробництва м’ясних напівфабрикатів» (Тетяна ПРИЛІПКО) та «Аналіз і удосконалення технології виробництва варено-копчених ковбас» (Володимир КОСТАШ).