«Великодні сувеніри» - тематична година технологів

10 квітня 2023 року кафедрою технології виробництва і переробки продукції тваринництва Навчально-наукового інституту харчових технологій було проведено тематичну годину із виготовлення сучасних сувенірів-символів до Великодня.

Здобувачі вищої освіти наукового гуртка «Птахівник» за сприяння керівника гуртка Наталії ПУСТОВОЇ виготовляли  «великодні яйця», сувеніри-писанки із використанням: наліпок, стрічок, візерунків, мережева, блискіток, тощо. Події сьогодення відображено у Великодніх сувенірах здобувачів, авторські праці яких поєднали у собі стародавні традиції із сучасним світосприйняттям та боротьбою добра і зла, перемогою Християнських цінностей.

Цікавими і символічними для сьогодення сувеніри-писанки виготовлені Олександрою СУХАНОВОЮ та мрійливо-фантазійні із елементами Всесвіту – Олександри КУЗНЄЦОВОЇ.

Писанку за всіх часів дарували на знак перемир'я, побажання здоров'я, краси, сили, врожаю. Писанка – це один з найкращих старовинних символів України, маленьке диво, яке кожен може зробити сам!

Світлих Великодніх Свят і Мирного Неба!!!

 

Керівник наукового гуртка «Птахівник»
доцент Наталія Пустова