МАГІСТРИ НАВЧАЛЬНО-НАУКОВОГО ІНСТИТУТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ СКЛАЛИ АТЕСТАЦІЮ

В навчально-науковому інституті харчових технологій з 2 по 11 грудня 2024 року тривала атестація здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти, денної форми навчання, за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Атестація здобувачів відбувалася у формі атестаційного іспиту та публічного захисту (демонстрації) кваліфікаційної роботи.

Головою екзаменаційної комісії, відповідно до наказу ректора університету, призначено завідувача кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва Віктора Вікторовича ШУПЛИКА.

Віктор Вікторович, звертаючись до здобувачів вищої освіти напередодні складання ними атестаційного іспиту та захисту кваліфікаційної роботи, побажав їм успіху у складанні іспиту та захисту кваліфікаційних робіт.

Під час захисту кваліфікаційних робіт всі здобувачі вищої освіти продемонстрували високий рівень фахових знань, належне володіння практичними навичками у галузі тваринництва, що підтверджувалося їх відповідями на запитання членів екзаменаційної комісії. Приємно відмітити той факт, що 7 здобувачів вищої освіти за результатами навчання отримають дипломи з відзнакою.

Вітаю здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» денної форми навчання з успішною здачею атестаційного іспиту та захистом кваліфікаційної роботи, бажаю міцного здоров’я та подальшого професійного зростання для розквіту майбутнього нашої країни!  

 

куратор курсу Юлія ЄВСТАФІЄВА