ФОРМУВАННЯ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИХ НАВИКІВ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

Експериментальна частина лабораторних занять технологів – найбільш захопливий процес, адже результат дослідження якості харчової продукції часто є непередбачуваним. Вивчення методів аналізу якісного та кількісного складу речовин є однією з ланок становлення фахівця-технолога тваринницької продукції. Під час лабораторних робіт удосконалюємо свою майстерність у проведенні визначень. Маємо змогу використання сучасного обладнання, яке дає точні й відтворювані результати. Користуємось стандартними методиками і апробовуємо нові, рухаючи наукову складову вперед. Такі дослідження є пізнавальними та корисними для здобувачів, формують їхні вміння і навички, дають змогу практичного використання набутих знань, але найбільш цінним є інформація про ті продукти, які доводиться споживати.

Матеріал підготувала завідувач кафедри хімії Тетяна Крачан