Відбулась атестація аспірантів навчально-наукового інституту харчових технологій. Здобувачі освіти освітньо-наукової програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» доповіли про виконання індивідуального плану, про завершені етапи дисертаційних досліджень, наявні наукові публікації у фахових виданнях та апробацію результатів. За результатами проведеної роботи усіх здобувачів аспірантури атестовано. Публічне звітування зі своєчасно фіксованими результатами є важливим кроком у представленні проведеної роботи, оскільки це додає практичних навиків та готує здобувачів до гідного захисту дисертаційних робіт і дозволяє покращити планування та координацію наукового процесу. Це особливо важливо в умовах високих академічних стандартів і зростаючих вимог до якості наукових досліджень.
Матеріал підготувала відповідальна з наукової
та міжнародної діяльності ННІХТ Тетяна КРАЧАН