Захист дипломних проєктів (робіт) зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій»

На кафедрі садово-паркового господарства, геодезії та землеустрою факультету агротехнологій і природокористування 11-12 грудня 2023 року відбувся захист дипломних проєктів (робіт) зі спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». Було захищено 22 роботи магістра з землеустрою і кадастру в галузі «Архітектура та будівництво» за освітньою програмою «Геодезія та землеустрій» під керівництвом доктора економічних наук, професора Ясінецької І.А., кандидатів сільськогосподарських наук, доцентів Кушнірук Т.М., Петрище О.І., Потапського Ю.В., кандидата економічних наук, асистента Лобунько Ю.В., асистента Додурич В.В.

В дипломних проєктах (роботах) використовувалися сучасні комп’ютерні програми: «Земпро», «ГІС-6», «Autocad», «Digital» та інші. Особливий інтерес викликали роботи : Горіховської Аліни Володимирівни на тему: «Управління землекористуванням за категоріями земель та за рівнями управління Староушицької територіальної громади», керівник : асистент Додурич В.В., Артнаєва Іллі Петровича на тему: «Державне регулювання використання земельних ресурсів сільського господарства України», керівник : д.е.н, професор Ясінецька І.А., Данилюка Володимира Володимировича на тему: «Реформування державного управління земельними ресурсами в умовах децентралізації влади на сучасному етапі в Україні», керівник : к.с.г.н, доцент Потапський Ю.В.

За результатами захисту дипломних проєктів (робіт) екзаменаційна комісія рекомендує до навчання в аспірантурі на спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» : Артнаєва Іллю Петровича, Горіховську Аліну Володимирівну, Данилюка Володимира Володимировича, Гулько Віталія Валентиновича, Козак Юрія Васильовича.

Здобувачі вищої освіти показали високий рівень знань, цікаві презентації та доповіді в сфері земельних відносин в Україні. За результатами захисту дипломних проєктів (робіт) були отримані наступні результати: 40,9 % захистили свої роботи на відмінно та 59,1 % з оцінкою добре.

Щиро вітаємо усіх здобувачів вищої освіти з успішним захистом! Бажаємо сміливо рухатися тільки вперед, долаючи всі перешкоди на своєму шляху, підкорювати все нові і нові п’єдестали знань.

Інформацію на сайт підготували
викладачі кафедри садово-паркового господарства,
геодезії та землеустрою факультету агротехнологій і природокористування
Лобунько Ю.В., Кушнірук Т.М., Петрище О.І.