Вибір майбутньої професії

Вибір майбутньої професії – справа нелегка, але кожна людина повинна зробити його. Перед молодим поколінням постають питання – як отримати правильний вибір професії, як знайти головну справу свого життя, щоб отримувати моральне задоволення від роботи, достойну заробітну плату, приносити користь людям та державі. 

Профорієнтаційна робота з молоддю спрямована на формування психологічної готовності випускників до трудової діяльності та надання практичної допомоги випускникам в усвідомленому виборі професії.

3 травня 2023 року доцентом кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва Анатолієм ДИМЧУКОМ та асистентом Людмилою ПОНЬКО було проведено профорієнтаційну зустріч із здобувачами освіти відокремленого структурного підрозділу «Кам’янець-Подільський фаховий коледж Закладу вищої освіти «Подільський державний університет».

Майбутнім випускникам було надано детальну інформацію про переваги навчання у Закладі вищої освіти «Подільський державний університет». Викладачі розповіли про умови вступу, можливості академічної мобільності та міжнародні програми обміну, перспективи працевлаштування, роботу спортивних секцій, творчих студій, гуртків тощо. 

 

Доцент кафедри Анатолій ДИМЧУК,
асистент Людмила ПОНЬКО