НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ  «ВПЛИВ ГОДІВЛІ І БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ НА ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ТВАРИН»

Вже стало доброю традицією на кафедрі технології виробництва і переробки продукції тваринництва навчально-наукового інституту харчових технологій проведення наукових конференцій за результатами вивчення дисциплін.

04 червня 2025 року доценти кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва Віта БУЧКОВСЬКА та Юлія ЄВСТАФІЄВА провели наукову конференцію «Вплив годівлі і біотехнологічних аспектів на формування продуктивності тварин» з дисциплін «Годівля тварин та технологія кормів» та «Біотехнологія», було презентовано 33 доповіді здобувачами вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», які здобувають освітній ступінь «бакалавр».

Конференція проходила жваво, учасники активно задавали запитання та отримали на них вичерпні відповіді. За результатами роботи конференції було видано електронний збірник матеріалів конференції здобувачів вищої освіти. Сподіваємось отримані знання та набутий досвід стане в пригоді майбутнім фахівцям тваринництва. Бажаємо молодим науковцям подальших творчих здобутків, мирного неба та міцного здоров’я!!!

 

Доценти кафедри технології виробництва і переробки

продукції тваринництва

Віта БУЧКОВСЬКА, Юлія ЄВСТАФІЄВА