Атестація аспірантів спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

 

 Під час навчання в аспірантурі важливе значення має успішне звітування за результатами виконання індивідуального навчального плану та індивідуального плану наукової роботи аспірантів.

У навчально-науковому інституті харчових технологій відбулася атестація здобувачів вищої освіти третього освітньо-наукового рівня спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Здобувачами було представлено доповіді про виконання індивідуального плану освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» підготовки доктора філософії. 

Аспіранти доповіли про проведені дослідження та одержані результати, наукові праці, опубліковані відповідно до тематики наукових досліджень за звітний період у наукових фахових виданнях України та виданнях, індексованих у міжнародних наукометричних базах, участь у науково-практичних конференціях різних рівнів.

За результатами проведеної роботи затверджено звіти за відповідний період навчання, атестовано усіх здобувачів та надано рекомендації щодо подальшого виконання наукової та освітньої складової програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».