Науковець року 2020

Український інформаційно-видавничий центр «Галактика» спільно зі Спілкою освітян України завершив щорічну Міжнародну програму "Науковець року 2020", яка здійснюється за підтримки та участі представників Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України, Національної академії медичних наук України, Академії будівництва України, народних депутатів України та інших державних структур та громадських об'єднань.

Проект проводився з метою підтримки наукових і науково-педагогічних працівників, які професійно займаються науковою діяльністю, отримують наукові та науково-технічні результати, сприяють розвитку науки, а також розкриє конкретні досягнення та дасть можливість у рамках проекту відзначити їхні заслуги.

20 листопада 2020 року в м. Києві відбулася церемонія відзначення переможців конкурсу «Наукова еліта України». З вітальними словами  до переможців звернулися голова Верховної Ради  Д.Разумков та президент НАНУ  А.Загородній.

Пишаємося тим, що переможцем в номінації – «Агроекологія» став доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри екології, карантину і захисту рослин Подільського державного аграрно-технічного університету Бахмат Олег Миколайович.  

Олег Бахмат нагороджений орденом «Науковець року 2020» та почесною грамотою голови Української федерації вчених академіка НАНУ В.Семиноженка.

Щиро вітаємо  Олега Миколайовича з нагородою та бажаємо наснаги і нових звершень

Деканат
факультету агротехнологій
і природокористування