ПДАТУ запрошує усіх бажаючих взяти участь у Відкритому дистанційному фестивалі-конкурсу художньої творчості «АГРОУНІФЕСТ-2021»

Подільський державний аграрно-технічний університет запрошує усіх бажаючих взяти участь у Відкритому дистанційному фестивалі-конкурсу художньої творчості серед колективів та окремих виконавців навчальних закладів України «АГРОУНІФЕСТ-2021», який відбуватиметься  15-19 листопада 2021 року.

Фестиваль-конкурс ставить за мету подальший розвиток аматорської народної творчості серед студентів навчальних закладів, залучення широкої громадськості і творчої інтелігенції до діяльності навчальних закладів і аматорських творчих колективів та окремих виконавців, налагодження творчих відносин між аматорськими творчими колективами  України.

Фестиваль-конкурс є пошуком нових форм та особливостей хореографічного, театрального, музичного, вокального, декоративно-прикладного, технічного жанрів, де кожен учасник має змогу продемонструвати розмаїття творчих здобутків сучасного та народного мистецтва.

Оцінку конкурсних виступів здійснюватиме журі, до складу якого увійдуть провідні діячі культури та мистецтв, висококваліфіковані спеціалісти в галузі народного та сучасного мистецтва, керівники професійних творчих  колективів.

Окрім призових місць та визначення володаря Гран-Прі, журі присуджує спеціальні призи за кращу  роботу в різних жанрах.

Заявка на участь у конкурсі заповнюється в google-формі, в якій додаються файли із відеозаписом (фото) робіт для дистанційної форми до 14 листопада 2021р. за посиланням:

Усі учасники Відкритого дистанційного фестивалю-конкурсу художньої творчості серед колективів та окремих виконавців навчальних закладів України «АГРОУНІФЕСТ-2021» при подачі заявки автоматично підтверджують згоду з усіма пунктами цих умов та правилами проведення конкурсу.