Будні аспірантів спеціальності "204 - Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"

Будні аспірантів  спеціальності "204 - Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"

Питання організації виробництва та підтримки продовольчого забезпечення для окремої держави актуальні в усі часи. Від цього залежить не тільки життєздатність і самодостатність країни та суспільства, але й безліч найрізноманітніших напрямків людської діяльності. ТОВ «Геозем-Макарів– встановлення та налагодження лінії іноземного виробництва і переробки продукції тваринницва. Фахівці підприємства проходять стажування  і навчання в країнах ЄС. Пріорітетним напрямком діяльності є виробництво молока овець породи лакон, яке  йде на виготовлення сиру «Рокфор» та інших делікатесних сирів (пекоріно, брі, камамбер, фета, толеджіо). Тому проведення наукових досліджень на такому підприємстві   є актуальним і перспективним.

Здобувач ІІІ рівня освіти Євген ДУЛКАЙ під керівництвом док. с.-г. наук, професора Тетяни ПРИЛІПКО проводить наукові дослідження за темою дисертаційної роботи з удосконалення годівлі овець , саме породи лакон  та публікує їх результати у фахових  виданнях України та  зарубіжних журналах, збірниках.

Док. с.-г. наук, професор Тетяна ПРИЛІПКО