В Україні птахівництво є однією з галузей агропромислового комплексу, яка найбільш швидко розвивається. Тому наукові дослідження аспіранта кафедри харчових технологій виробництва й стандартизації харчової продукції Тараса Гандзюк з розробки енергозберігаючих технологій виробництва продукції птахівництва на ТОВ «Волочиська Птахофабрика» Хмельницька обл. є науково обґрунтованими і можуть бути рекомендовані до впровадження у виробництво.
Аспірантом і науковим керівником дисертаційної роботи доктором с.-г. наук, професором Тетяною ПРИЛІПКО розроблено схему дослідів і методи досліджень, проведено серію науково-господарських розробок з удосконалення елементів технології виробництва м’яса птиці. Отримані результати опубліковані у фахових виданнях України категорії «Б» і закордонних виданнях, в.т. ч. Web of Science.
Доктор с.-г. наук,
професор Тетяна ПРИЛІПКО