203 Садівництво та виноградарство - ОС «бакалавр» на базі «фаховий молодший бакалавр»

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Транспортний менеджмент і маркетинг
ВКФПМФК 1. Економіка та організація аграрного виробництва
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Інформаційні системи і технології у фінансах
ВКФПМФК 1. Методи прийняття управлінських рішень
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Комунікації в публічній адміністрації
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Імунітет рослин
ВКФПМФК 1. Планування розвитку сільських територій та їх виробничо-господарських спеціалізацій
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Проектування технологічних процесів в овочівництві
ВКФПМФК 1. Основи ветеринарного бізнесу
ВКФПМФК 1. Професійна юриспруденція, етика та комунікація

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Цитрусові та субтропічні плодові культури
ВКФППК 1. Вирощування субтропічних плодових в закритому грунті
ВКФППК 1. Малопоширені плодово-ягідні культури
 
ВКФППК 2. Селекція та насінництво овочевих культур
ВКФППК 2. Малопоширені овочеві культури
ВКФППК 2. Пряно-ароматичні культури
 
ВКФППК 3. Фітонцидно-лікарські рослини
ВКФППК 3. Малопоширені овочеві культури
ВКФППК 3. Пряно-ароматичні культури
 
ВКФППК 4. Декоративне садівництво і квітникарство
ВКФППК 4. Сортовивчення овочевих культур
ВКФППК 4. Квітникарство закритого грунту
 
ВКФППК 5. Радіобіологія
ВКФППК 5. Основи геноміки садових рослин
ВКФППК 5. Екологізований захист рослин з основами моніторингу
 
ВКФППК 6. Стандартизація та управління якістю овочевої продукції
ВКФППК 6. Удобрення плодових і ягідних культур
ВКФППК 6. Виробництво і сертифікація садивного матеріалу
 
ВКФППК 7. Технологія зберігання та первинна обробка плодово-ягідної продукції
ВКФППК 7. Вірусологія плодовоягідних культур та винограду
ВКФППК 7. Культиваційні споруди в садівництві і виноградарстві
 
ВКФППК 8. Товарознавство овочів, плодів та винограду
ВКФППК 8. Інтродукція плодових, овочевих і ягідних культур
ВКФППК 8. Товарознавство продовольчих товарів