203 Садівництво та виноградарство - ОС «бакалавр» на базі «фаховий молодший бакалавр»

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Транспортний менеджмент і маркетинг
ВКФПМФК 1. Економіка та організація аграрного виробництва
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Інформаційні системи і технології у фінансах
ВКФПМФК 1. Методи прийняття управлінських рішень
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Комунікації в публічній адміністрації
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Імунітет рослин
ВКФПМФК 1. Планування розвитку сільських територій та їх виробничо-господарських спеціалізацій
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Проектування технологічних процесів в овочівництві
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент в інформаційних системах та технологіях

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Цитрусові та субтропічні плодові культури
ВКФППК 1. Вирощування субтропічних плодових в закритому грунті
ВКФППК 1. Малопоширені плодово-ягідні культури
 
ВКФППК 2. Селекція та насінництво овочевих культур
ВКФППК 2. Малопоширені овочеві культури
ВКФППК 2. Пряно-ароматичні культури
 
ВКФППК 3. Фітонцидно-лікарські рослини
ВКФППК 3. Малопоширені овочеві культури
ВКФППК 3. Пряно-ароматичні культури
 
ВКФППК 4. Декоративне садівництво і квітникарство
ВКФППК 4. Сортовивчення овочевих культур
ВКФППК 4. Квітникарство закритого грунту
 
ВКФППК 5. Радіобіологія
ВКФППК 5. Основи геноміки садових рослин
ВКФППК 5. Екологізований захист рослин з основами моніторингу
 
ВКФППК 6. Стандартизація та управління якістю овочевої продукції
ВКФППК 6. Удобрення плодових і ягідних культур
ВКФППК 6. Виробництво і сертифікація садивного матеріалу
 
ВКФППК 7. Технологія зберігання та первинна обробка плодово-ягідної продукції
ВКФППК 7. Інтенсивне горіхівництво
ВКФППК 7. Біологічний захист
 
ВКФППК 8. Товарознавство овочів, плодів та винограду
ВКФППК 8. Інтродукція плодових, овочевих і ягідних культур
ВКФППК 8. Товарознавство продовольчих товарів