Щороку, в третю неділю жовтня, в Україні відзначається День працівників харчової промисловості. Свято встановлене Указом Президента України № 436/95 від 8 серпня 1995 року з метою вшанування працівників харчової галузі - тих, хто забезпечує населення країни якісними та безпечними продуктами харчування, розвиває продовольчу безпеку держави, впроваджує новітні технології у виробництві продуктів.
З нагоди професійного свята активісти студентської ради ННІХТ (голова ради- Ірина МАЗОРЧУК) привітали викладачів кафедри харчових технологій виробництва й стандартизації харчової продукції.
З метою відзначення професійної майстерності, педагогічної відданості та значного внеску у підготовку фахівців харчової галузі, представники студентського самоврядування урочисто вручили викладачам подяки у формі тематичних грамот із доброзичливими професійними жартами. У текстах грамот дотепно обігрувалися характерні ознаки спеціальності, щоденна освітня діяльність та витримка, яку демонструють викладачі у роботі зі студентами.
Студентська рада ННІХТ висловлює щиру подяку науково-педагогічним працівникам кафедри за професіоналізм, підтримку студентства, наставництво та багаторічну працю. Бажаємо міцного здоров’я, натхнення, наукових і методичних здобутків та подальших успіхів у розвитку харчової освіти.
Дякуємо дирекції ННІХТ , студентському парламенту та профкому університету за підтримку, натхнення й організаційну допомогу.
Інформацію підготувала
голова студентського самоврядування ННІХТ Ірина МАЗОРЧУК