Розпочато прийом документів на міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science 2022»

До 1 лютого 2022 року приймаються заявки на участь у онлайн конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2022», організатором якого є Одеська національна академія харчових технологій у співробітництві з закордонними закладами вищої освіти 8 країн (Болгарія, Казахстан, Китай, Молдова, Швейцарія, Ізраїль, Грузія та Польща).

Конкурс засновано і вперше проведено за ініціативи Одеської національної академії харчових технологій у 2018 році, а з 2019 року – за підтримки об'єднання ЗВО Чорноморського регіону «Black Sea Universities Network», асоційованим членом якої також є Подільський державний аграрно-технічний університет. З 2020 року захід проводиться за підтримки Європейської Асоціації інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі «ISEKI-Food Association».

Мета Конкурсу – розширення міжнародних зв'язків, активізація наукової роботи студентів, залучення їх до участі у наукових програмах, проєктній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності.

Конкурс проводиться за напрямами:

  • харчова наука та технології;
  • економіка та управління;
  • інформаційні технології, автоматизація та робототехніка;
  • енергетика та енергоефективність;
  • екологія та охорона навколишнього середовища.

Автори кращих наукових робіт візьмуть участь у другому етапі – підсумковій онлайн-конференції. Переможців буде нагороджено сертифікатами І-ІІІ ступенів за кожним напрямом.

До участі запрошуються особи, які на завершення другого етапу є студентами ступеню «Бакалавр» або «Магістр» (ІІ етап починається після 15 березня 2022 року, дати будуть оголошені для кожного напряму окремо).

Більш докладну інформацію і посилання на реєстрацію розміщено на сторінці конкурсу «Black Sea Science 2022».