Зустріч стейкхолдерів в Департаменті агропромислового розвитку Хмельницької облдержадміністрації

12 березня 2020 року в Департаменті агропромислового розвитку Хмельницької облдержадміністрації відбулося засідання круглого столу із питань підготовки освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності – 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва в Подільському державному аграрно-технічному університеті.

У засіданні взяли участь Омелянюк Олег Тимофійович – директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації; Конончук Вадим Петрович – заступник директора Департаменту, начальник управління розвитку агропромислового виробництва, переробної та харчової промисловості; Лакуста Андрій Михайлович – начальник соціально-економічного розвитку, агропромислового комплексу, організаційної роботи та зв'язків з громадськістю; Коляско Валентина Петрівна – начальник відділу управління персоналом, юридичної роботи та діловодства; Сердюк Ванда Святославівна – начальник відділу організації виробництва продукції рослинництва та земельних відносин; Борилюк Василь Миколайович – начальник відділу організації виробництва продукції тваринництва, переробної та харчової промисловості; Тетяніна Ірина Дмитрівна – головний спеціаліст відділу організації виробництва продукції рослинництва та земельних відносин;

Дзюба Вікторія Леонідівна – головний спеціаліст відділу організації виробництва продукції рослинництва та земельних відносин; Цвігун Анатолій Тимофійович – доктор с.-г. наук, професор, член-кореспондент НААН України, гарант освітньо-професійних програм спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; Шуплик Віктор Вікторович і Тимофійшин Іван Іванович – кандидати с.-г. наук, доценти Подільського державного аграрно-технічного університету.

У ході проведення круглого столу було розглянуто сучасні вимоги виробництва до здобувачів вищої освіти за освітньо-професійними  програмами  204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

За результатами зустрічі було узгоджено низку пропозицій представників Департаменту, які були враховані під час розроблення кінцевих редакцій освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти зі спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на наступний навчальний рік.

У процесі обговорення представниками департаменту піднято питання підготовки фахівців за індивідуальними планами за дуальною освітою та фінансуванням підготовки даних фахівців за кошти підприємців.

Розглянуто питання подальшої співпраці ПДАТУ і Департаменту агропромислового розвитку Хмельницької облдержадміністрації.

Пресцентр ПДАТУ
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Перший рівень вищої освіти (бакалаврський)
Витяг з протоколу
Рецензія 1
Рецензія 2
Другий рівень вищої освіти (магістерський)
Витяг з протоколу
Рецензія 1
Рецензія 2