Випуск – 2019

27 червня 2019 року у Подільському державному аграрно-технічному університеті зал переповнений: викладачі, співробітники, гості, студенти та їх батьки, родичі прийшли привітати випускників ВУЗу.

З вітальним словом та найкращими побажаннями до присутніх звернувся проректор з навчально-науково-виробничих питань розвитку і адміністративно-господарської діяльності, кандидат сільськогосподарських наук, заслужений працівник сільського господарства України Василь Строяновський.

Теплі та щирі вітання приймали студенти від декана факультету агротехнологій і природокористування, кандидата сільськогосподарських наук Валерія Гаврилюка; декана інженерно-технічного факультету, кандидата технічних наук, доцента Юрія Панцира; першого заступника декана економічного факультету, кандидата економічних наук, доцента Олександра Бурлакова; декана факультету ветеринарної медицини і технологій у тваринництві, кандидата ветеринарних наук, доцента Олега Цвігуна;

Під музичний супровід та гучні аплодисменти проректор, Василь Строяновський вручив студентам дипломи, також кращим випускникам за активну роботу та професіоналізм, за відмінне навчання та здобутки вручено грамоти від ректора та профкому університету: Лужняк В.С., Тарабузан О.В., Іваськів Н.О., Майківській К.В., Горенко М.А., Рибак Б.В., Іванову В.С., Зельській В.В., Бігун С.М., Балагур А.І., Костюк О.А., Панчук О.Ю., Співак Я.І., Гадай А.І., Качинській І.В., Шимковій Ю.В. та Бугері А.І.

Тож шановні випускники! В добру і щасливу путь вам, але знайте, що у Подільському державному аграрно-технічному університеті вам двері завжди відчинені як абітурієнтам, як друзям, як гостям! Нехай  диплом, що ви отримали, стане для вас щасливим квитком у здійсненні ваших мрій та планів!

Прес-центр ПДАТУ
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.