ОНП Тваринництво
ОНС Доктор філософії
Вибіркові компоненти науково-фахової підготовки профільного каталогу 1 |
|
| ВКНФППК 1. Сучасні методики розробки і використання ефективних технологій переробки продукції тваринництва | |
| ВКНФППК 1. Технологія виробництва органічної продукції тваринництва | |
| ВКНФППК 1. Розробка сучасних систем утримання тварин | |
Вибіркові компоненти науково-фахової підготовки профільного каталогу 2 |
|
| ВКНФППК 2. Живлення тварин | |
| ВКНФППК 2. Оцінка якості кормів і кормових добавок | |
| ВКНФППК 2. Технохімічний контроль кормів і кормових добавок | |
Вибіркові компоненти науково-фахової підготовки профільного каталогу 3 |
|
| ВКНФППК 3. Інформаційне забезпечення тваринництва | |
| ВКНФППК 3. Комп'ютерний аналіз та обробка науково-дослідних даних | |
| ВКНФППК 3. Інформаційно-обчислювальні системи в селекції | |
Вибіркові компоненти науково-фахової підготовки профільного каталогу 4 |
|
| ВКНФППК 4. Сучасні тенденції розвитку технологій у тваринництві | |
| ВКНФППК 4. Сучасні селекційно-генетичні технології у тваринництві | |
| ВКНФППК 4. Молекулярно-генетичні технології у тваринництві | |