204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва - ОС «магістр»

Вибіркові компоненти загальної підготовки університетського каталогу

ВКЗПУК 1. Менеджмент персоналу
ВКЗПУК 1. Бізнес управління
ВКЗПУК 1. Теорія організації

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Моделювання технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Транспортне діловодство
ВКФПМФК 1. Інноваційний менеджмент
ВКФПМФК 1. Агробізнес: оцінка та розвиток
ВКФПМФК 1. Управління проектами в енергетиці
ВКФПМФК 1. Організація бізнесу при виробництві і переробці продукції тваринництва
ВКФПМФК 1. Історія розвитку садівництва, овочівництва і виноградарства
ВКФПМФК 1. Зональні системи землеробства
ВКФПМФК 1. Інформаційні технології в наукових дослідженнях землеустрою
ВКФПМФК 1. Продовольча безпека та виробництво екологічно чистої продукції
ВКФПМФК 1. Планування зеленого будівництва
ВКФПМФК 1. Діяльність психолога-реабілітолога в системі інклюзивної освіти
ВКФПМФК 1. Мехатронні системи
ВКФПМФК 1. Фінансове посередництво
ВКФПМФК 1. Управління розвитком компанії
ВКФПМФК 1. Управління підприємством у бізнес-середовищі
ВКФПМФК 1. Управлінський контроль

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Системи годівлі жуйних тварин
ВКФППК 1. Інноваційні технології годівлі жуйних тварин
ВКФППК 1. Корми та їх використання в годівлі жуйних тварин
 
ВКФППК 2. Системи годівлі моногастричних тварин
ВКФППК 2. Інноваційні технології годівлі моногастричних тварин
ВКФППК 2. Корми та їх використання в годівлі моногастричних тварин
 
ВКФППК 3. Годівля несільськогосподарських тварин
ВКФППК 3. Годівля декоративних тварин
ВКФППК 3. Годівля екзотичних тварин
 
ВКФППК 4. Наукове обґрунтування технології виробництва продукції тваринництва
ВКФППК 4. Технологія виробництва екологічно безпечної яловичини
ВКФППК 4. Управління молочною продуктивністю корів
 
ВКФППК 5. Ембріологія та інкубація яєць птиці
ВКФППК 5. Інкубація яєць сільськогосподарської птиці
ВКФППК 5. Технологія інкубації яєць птиці