204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва - ОС «магістр»

Вибіркові компоненти загальної підготовки університетського каталогу

ВКЗПУК 1. Менеджмент персоналу
ВКЗПУК 1. Бізнес управління
ВКЗПУК 1. Теорія організації

Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу

ВКФПМФК 1. Управління фінансовою безпекою агробізнесу
ВКФПМФК 1. Моделювання технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Тенденції і перспективи розвитку автосервісу
ВКФПМФК 1. Професійна етика та комунікація
ВКФПМФК 1. Управління розвитком компанії
ВКФПМФК 1. Агробізнес: оцінка та розвиток
ВКФПМФК 1. Інноваційний менеджмент
ВКФПМФК 1. Управління підприємством у бізнес-середовищі
ВКФПМФК 1. Фінансове посередництво
ВКФПМФК 1. Управлінський контроль
ВКФПМФК 1. Продовольча безпека та виробництво екологічно чистої продукції
ВКФПМФК 1. Інформаційні технології в наукових дослідженнях землеустрою
ВКФПМФК 1. Зональні системи землеробства
ВКФПМФК 1. Планування зеленого будівництва
ВКФПМФК 1. Генетика популяцій
ВКФПМФК 1. Діяльність психолога-реабілітолога в системі інклюзивної освіти
ВКФПМФК 1. Управління проектами в енергетиці

Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу

ВКФППК 1. Системи годівлі жуйних тварин
ВКФППК 1. Корми та їх використання в годівлі жуйних тварин
ВКФППК 1. Інноваційні технології годівлі жуйних тварин
 
ВКФППК 2. Системи годівлі моногастричних тварин
ВКФППК 2. Корми та їх використання в годівлі моногастричних тварин
ВКФППК 2. Інноваційні технології годівлі моногастричних тварин
 
ВКФППК 3. Годівля несільськогосподарських тварин
ВКФППК 3. Годівля екзотичних тварин
ВКФППК 3. Годівля декоративних тварин
 
ВКФППК 4. Технологія виробництва екологічно безпечної яловичини
ВКФППК 4. Наукове обґрунтування технологій виробництва продукції тваринництва
ВКФППК 4. Управління молочною продуктивністю корів
 
ВКФППК 5. Ембріологія та інкубація яєць птиці
ВКФППК 5. Інкубація яєць сільськогосподарської птиці
ВКФППК 5. Технологія інкубації яєць птиці