Відкрилася міжнародна виставка «Агро-2021»

Сьогодні, 8 червня, у Києві в Експоцентрі Україна відкрилася 33-та Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2021», яка триватиме до 11 червня.

Церемонія відкриття розпочалася з вітального слова Міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка.  У дійстві взяв участь  ректор Подільського державного аграрно-технічного університету, професор Володимир Іванишин.

Володимир Васильович ознайомився з інноваціями у сільськогосподарській галузі, обговорив деталі співпраці з агровиробниками, зокрема в  контексті проходження практичної підготовки і навчання студентів за подвійними дипломами.

«Агро-2021» вважається однією з найважливіших і наймасштабніших подій року в агропромисловому секторі України, мета якої - продемонструвати найновіші галузеві досягнення, інноваційні технології і сучасну техніку та устаткування. Цьогоріч на виставці свої здобутки показували більше 1000 компаній з усієї України, а також з Німеччини, Польщі, Китаю, Литви, Італії, Туреччини. Всього заплановано 12 спеціалізованих виставок: ЕкспоАгроТех, Агротранспорт і логістика, Біопаливо, Hi-Tech Агро, Animal'EX, Agro Build-Expo, FishExpo, Рослинництво і агрохімія, Organiс, Еквісвіт, Сучасний фермер, Eco House.

Також в період заходу відбудуться презентації аграрних досягнень з 10 областей України — Донецької, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Харківської, Хмельницької та Чернівецької.

Директор Центру виховної роботи
і соціально-культурного розвитку
Альона Кузема