32316, Хмельницька обл., м. Кам'янець-Подільський, вул. Шевченка, 12
ПРО УНІВЕРСИТЕТ
Про університет
Загальна характеристика
Історія
Структура університету
Керівництво університету
Вчена рада
Наглядова рада
Ректорат університету
Профком університету
Громадська організація «Інститут соціально-економічних регіональних досліджень»
Рада ветеранів
Газета «Вісник Університету»
Контакти
Факультети та інститути
Факультет агротехнологій і природокористування
Інженерно-технічний факультет
Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Факультет енергетики та інформаційних технологій
Навчально-науковий інститут бізнесу і фінансів
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти
Науково-дослідний інститут круп'яних культур ім. О. Алексеєвої
Підрозділи
Відокремлені структурні підрозділи
Навчально-науковий центр перепідготовки і підвищення кваліфікації
Науково-дослідний центр "Поділля"
Навчальна лабораторія «Ботанічний сад»
Наукова бібліотека
Центр мовної підготовки
ДІЯЛЬНІСТЬ
Навчальна робота
Навчально-методичний відділ забезпечення якості вищої освіти
Відомості про освітні програми, які реалізуються в університеті
Нормативні документи з планування та організації освітнього процесу
Відділ міжнародної та виробничої практики і працевлаштування
Щорічне оцінювання здобувачів вищої освіти
Щорічне оцінювання науково-педагогічних і педагогічних працівників
Моніторинг якості освіти в університеті
Силабуси
Каталоги вибіркових дисциплін для забезпечення вибору здобувачами
Перелік освітніх програм з розподілoм ліцензoваних oбсягів.
Академічна доброчесність
Наукова і міжнародна діяльність
Науково-інноваційна діяльність
Відділ міжнародних зв’язків
Стратегія міжнародної діяльності
Міжнародні організації
Erasmus+
Угоди про співпрацю
Науково-дослідна частина
Аспірантура, докторантура
Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених
Патентно-ліцензійна і винахідницька робота
Фотоальбом "Наука університету"
Виховна робота
Центр виховної роботи і соціально-культурного розвитку
Нормативні документи з виховної роботи
Спортивно-масова робота
Кабінет психолого-педагогічної допомоги
Інститут кураторства
КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ
Для абітурієнтів
Приймальна комісія університету
Оголошення про вступ
Правила прийому на навчання
Учаснику національного мультипредметного тесту
Учаснику магістерського тесту навчальної компетентності
Інформація щодо мотиваційного листа
Програми вступних іспитів
Розклади вступних випробувань
Документація приймальної комісії
Для студентів
Графік освітнього процесу та розклади занять
Дистанційна освіта
Студентське самоврядування
Студентське життя
Умови доступності університету для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Проживання в гуртожитках університету
Кернел
Скринька довіри
Програма внутрішньої академічної мобільності
Для науковців
Спеціалізована вчена рада 06.01.09 «Рослинництво», 06.01.12 «Кормовиробництво і луківництво»
Спеціалізована вчена рада 08.00.03 «Економіка та управління національним господарством» 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)»
Разові спеціалізовані вчені ради
Журнал «Подільський вісник: сільське господарство, техніка, економіка»
Журнал «Економічний дискурс»
Журнал «Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації»
Репозитарій університету
Доступ до баз даних SCOPUS та Web of Science
Редакційно-видавнича діяльність
Публічна інформація
Загальна документація
Банківські реквізити університету
Фінансова документація
Акредитація
Ліцензія, ліцензований обсяг та фактична кількість здобувачів вищої освіти
Інформація про вакантні посади та проведення конкурсу
Щорічна звітність
Запобігання корупції
Вибори ректора 2019
Графік роботи служби охорони
Громадське обговорення
НОВИНИ
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва - ОС «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти
Навчальна робота
477
Вибіркові компоненти загальної підготовки університетського каталогу
ВКЗПУК 1. Екологічні аспекти керування якістю навколишнього середовища
ВКЗПУК 1. Екологічна та природно-техногенна безпека
ВКЗПУК 1. Стратегія охорони навколишнього середовища
ВКЗПУК 2. Правознавство
ВКЗПУК 2. Трудове право
ВКЗПУК 2. Правові основи інформаційної безпеки
ВКЗПУК 3. Психологія
ВКЗПУК 3. Соціальна психологія
ВКЗПУК 3. Психологія конфлікту
ВКЗПУК 4. Політологія
ВКЗПУК 4. Соціологія
ВКЗПУК 4. Політичний менеджмент
Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу
ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Транспортний менеджмент і маркетинг
ВКФПМФК 1. Економіка та організація аграрного виробництва
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Інформаційні системи і технології у фінансах
ВКФПМФК 1. Методи прийняття управлінських рішень
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Комунікації в публічній адміністрації
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Імунітет рослин
ВКФПМФК 1. Планування розвитку сільських територій та їх виробничо-господарських спеціалізацій
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Проектування технологічних процесів в овочівництві
Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу
ВКФППК 1. Технологія первинної переробки молока
ВКФППК 1. Технологія виробництва і переробки екологічно чистої молочної сировини
ВКФППК 1. Сучасні технології отримання, зберігання, консервування молока
ВКФППК 2. Технологія переробки туш тварин
ВКФППК 2. Технологія продуктів забою тварин
ВКФППК 2. Інноваційні технології переробки м’яса
ВКФППК 3. Організація виробничих процесів
ВКФППК 3. Мікробіологія молока і молочних продуктів
ВКФППК 3. Технологія м’яса і м’ясних продуктів
ВКФППК 4. Основи ветеринарної медицини
ВКФППК 4. Превентивна ветеринарія
ВКФППК 4. Ветеринарна патологія
ВКФППК 5. Товарознавство, стандартизація
ВКФППК 5. Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю
ВКФППК 5. Міжнародна та регіональна стандартизація і сертифікація
ВКФППК 6. Виробництво та оцінка якості кормів
ВКФППК 6. Сучасні технології виробництва кормів
ВКФППК 6. Технологія виробництва комбікормів та кормових добавок
ВКФППК 7. Польове кормовиробництво
ВКФППК 7. Луківництво
ВКФППК 7. Типологія луків України
ВКФППК 8. Апробація і впровадження інновацій в тваринництві
ВКФППК 8. Зоотехнічний облік у тваринництві
ВКФППК 8. Сучасні лабораторні дослідження в тваринництві
ВКФППК 9. Технологічний контроль якості і безпеки харчових продуктів
ВКФППК 9. Сенсорний аналіз харчових продуктів
ВКФППК 9. Санітарія і гігієна виробництва харчових продуктів з основами НАССР
ВКФППК 10. Економіка у тваринництві
ВКФППК 10. Економіка галузей тваринництва
ВКФППК 10. Економіка і планування в тваринництві
ВКФППК 11. Менеджмент і маркетинг у тваринництві
ВКФППК 11. Економіка і бухгалтерський облік у тваринництві
ВКФППК 11. Первинний облік у тваринництві
ВКФППК 12. Мікробіологія
ВКФППК 12. Аналіз мікробіологічних ризиків у харчових продуктах і кормах
ВКФППК 12. Методи мікробіологічних досліджень
ВКФППК 13. Технологія виробництва продукції аквакультури
ВКФППК 13. Ставкове рибництво
ВКФППК 13. Сучасні технології закритих водойм
ЗДІЙСНИТИ ВИБІР ДИСЦИПЛІН
Пошук
Пошук
ПРО УНІВЕРСИТЕТ
Загальна характеристика
Історія
Структура університету
Керівництво університету
Вчена рада
Наглядова рада
Ректорат університету
Профком університету
Громадська організація «Інститут соціально-економічних регіональних досліджень»
Рада ветеранів
Газета «Вісник Університету»
Контакти
ФАКУЛЬТЕТИ ТА ІНСТИТУТИ
Факультет агротехнологій і природокористування
Інженерно-технічний факультет
Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Факультет енергетики та інформаційних технологій
Навчально-науковий інститут бізнесу і фінансів
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти
Науково-дослідний інститут круп'яних культур ім. О. Алексеєвої
ПІДРОЗДІЛИ
Відокремлені структурні підрозділи
Навчально-науковий центр перепідготовки і підвищення кваліфікації
Науково-дослідний центр "Поділля"
Навчальна лабораторія «Ботанічний сад»
Наукова бібліотека
Центр мовної підготовки
НАВЧАЛЬНА РОБОТА
Навчально-методичний відділ забезпечення якості вищої освіти
Відомості про освітні програми, які реалізуються в університеті
Нормативні документи з планування та організації освітнього процесу
Відділ міжнародної та виробничої практики і працевлаштування
Щорічне оцінювання здобувачів вищої освіти
Щорічне оцінювання науково-педагогічних і педагогічних працівників
Моніторинг якості освіти в університеті
Силабуси
Каталоги вибіркових дисциплін для забезпечення вибору здобувачами
Перелік освітніх програм з розподілoм ліцензoваних oбсягів.
Академічна доброчесність
НАУКОВА І МІЖНАРОДНА ДІЯЛЬНІСТЬ
Науково-інноваційна діяльність
Відділ міжнародних зв’язків
Стратегія міжнародної діяльності
Міжнародні організації
Erasmus+
Угоди про співпрацю
Науково-дослідна частина
Аспірантура, докторантура
Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених
Патентно-ліцензійна і винахідницька робота
Фотоальбом "Наука університету"
ВИХОВНА РОБОТА
Центр виховної роботи і соціально-культурного розвитку
Нормативні документи з виховної роботи
Спортивно-масова робота
Кабінет психолого-педагогічної допомоги
Інститут кураторства
ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ
Приймальна комісія університету
Оголошення про вступ
Правила прийому на навчання
Учаснику національного мультипредметного тесту
Учаснику магістерського тесту навчальної компетентності
Інформація щодо мотиваційного листа
Програми вступних іспитів
Розклади вступних випробувань
Документація приймальної комісії
ДЛЯ СТУДЕНТІВ
Графік освітнього процесу та розклади занять
Дистанційна освіта
Студентське самоврядування
Студентське життя
Умови доступності університету для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Проживання в гуртожитках університету
Кернел
Скринька довіри
Програма внутрішньої академічної мобільності
ДЛЯ НАУКОВЦІВ
Спеціалізована вчена рада 06.01.09 «Рослинництво», 06.01.12 «Кормовиробництво і луківництво»
Спеціалізована вчена рада 08.00.03 «Економіка та управління національним господарством» 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)»
Разові спеціалізовані вчені ради
Журнал «Подільський вісник: сільське господарство, техніка, економіка»
Журнал «Економічний дискурс»
Журнал «Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації»
Репозитарій університету
Доступ до баз даних SCOPUS та Web of Science
Редакційно-видавнича діяльність
ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ
Загальна документація
Банківські реквізити університету
Фінансова документація
Акредитація
Ліцензія, ліцензований обсяг та фактична кількість здобувачів вищої освіти
Інформація про вакантні посади та проведення конкурсу
Щорічна звітність
Запобігання корупції
Вибори ректора 2019
Графік роботи служби охорони
Громадське обговорення
НОВИНИ