32316, Хмельницька обл., м. Кам'янець-Подільський, вул. Шевченка, 12
ПРО УНІВЕРСИТЕТ
Про університет
Загальна характеристика
Історія
Структура університету
Керівництво університету
Вчена рада
Наглядова рада
Ректорат університету
Профком університету
Громадська організація «Інститут соціально-економічних регіональних досліджень»
Рада ветеранів
Газета «Вісник Університету»
Контакти
Факультети та інститути
Факультет агротехнологій і природокористування
Інженерно-технічний факультет
Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Факультет енергетики та інформаційних технологій
Навчально-науковий інститут бізнесу і фінансів
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти
Науково-дослідний інститут круп'яних культур ім. О. Алексеєвої
Підрозділи
Відокремлені структурні підрозділи
Навчально-науковий центр перепідготовки і підвищення кваліфікації
Науково-дослідний центр "Поділля"
Навчальна лабораторія «Ботанічний сад»
Наукова бібліотека
Центр мовної підготовки
ДІЯЛЬНІСТЬ
Навчальна робота
Навчально-методичний відділ забезпечення якості вищої освіти
Відомості про освітні програми, які реалізуються в університеті
Нормативні документи з планування та організації освітнього процесу
Відділ міжнародної та виробничої практики і працевлаштування
Щорічне оцінювання здобувачів вищої освіти
Щорічне оцінювання науково-педагогічних і педагогічних працівників
Моніторинг якості освіти в університеті
Силабуси
Каталоги вибіркових дисциплін для забезпечення вибору здобувачами
Перелік освітніх програм з розподілoм ліцензoваних oбсягів.
Академічна доброчесність
Наукова і міжнародна діяльність
Науково-інноваційна діяльність
Відділ міжнародних зв’язків
Стратегія міжнародної діяльності
Міжнародні організації
Erasmus+
Угоди про співпрацю
Науково-дослідна частина
Аспірантура, докторантура
Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених
Патентно-ліцензійна і винахідницька робота
Фотоальбом "Наука університету"
Виховна робота
Центр виховної роботи і соціально-культурного розвитку
Нормативні документи з виховної роботи
Спортивно-масова робота
Кабінет психолого-педагогічної допомоги
Інститут кураторства
КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ
Для абітурієнтів
Приймальна комісія університету
Оголошення про вступ
Правила прийому на навчання
Учаснику національного мультипредметного тесту
Учаснику магістерського тесту навчальної компетентності
Інформація щодо мотиваційного листа
Програми вступних іспитів
Розклади вступних випробувань
Документація приймальної комісії
Для студентів
Графік освітнього процесу та розклади занять
Дистанційна освіта
Студентське самоврядування
Студентське життя
Умови доступності університету для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Проживання в гуртожитках університету
Кернел
Скринька довіри
Програма внутрішньої академічної мобільності
Для науковців
Спеціалізована вчена рада 06.01.09 «Рослинництво», 06.01.12 «Кормовиробництво і луківництво»
Спеціалізована вчена рада 08.00.03 «Економіка та управління національним господарством» 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)»
Разові спеціалізовані вчені ради
Журнал «Подільський вісник: сільське господарство, техніка, економіка»
Журнал «Економічний дискурс»
Журнал «Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації»
Репозитарій університету
Доступ до баз даних SCOPUS та Web of Science
Редакційно-видавнича діяльність
Публічна інформація
Загальна документація
Банківські реквізити університету
Фінансова документація
Акредитація
Ліцензія, ліцензований обсяг та фактична кількість здобувачів вищої освіти
Інформація про вакантні посади та проведення конкурсу
Щорічна звітність
Запобігання корупції
Вибори ректора 2019
Графік роботи служби охорони
Громадське обговорення
НОВИНИ
181 Харчові технології - ОС «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти
Навчальна робота
276
Вибіркові компоненти загальної підготовки університетського каталогу
ВКЗПУК 1. Екологічні аспекти керування якістю навколишнього середовища
ВКЗПУК 1. Екологічна та природно-техногенна безпека
ВКЗПУК 1. Стратегія охорони навколишнього середовища
ВКЗПУК 2. Правознавство
ВКЗПУК 2. Трудове право
ВКЗПУК 2. Правові основи інформаційної безпеки
ВКЗПУК 3. Психологія
ВКЗПУК 3. Соціальна психологія
ВКЗПУК 3. Психологія конфлікту
ВКЗПУК 4. Політологія
ВКЗПУК 4. Соціологія
ВКЗПУК 4. Політичний менеджмент
Вибіркові компоненти фахової підготовки міжфакультетського каталогу
ВКФПМФК 1. Лісовідновлення і лісорозведення
ВКФПМФК 1. Енергетичні рослинні ресурси
ВКФПМФК 1. Техноекологія
ВКФПМФК 1. Патентознавство
ВКФПМФК 1. Відновлення деталей
ВКФПМФК 1. Технічна естетика
ВКФПМФК 1. Транспортний менеджмент і маркетинг
ВКФПМФК 1. Економіка та організація аграрного виробництва
ВКФПМФК 1. Організація обліку на підприємствах малого бізнесу
ВКФПМФК 1. Інформаційні системи і технології у фінансах
ВКФПМФК 1. Методи прийняття управлінських рішень
ВКФПМФК 1. Лідерство в підприємницькій діяльності
ВКФПМФК 1. Комунікації в публічній адміністрації
ВКФПМФК 1. Економіка та менеджмент енергетичних систем
ВКФПМФК 1. Професійна адаптація
ВКФПМФК 1. Імунітет рослин
ВКФПМФК 1. Планування розвитку сільських територій та їх виробничо-господарських спеціалізацій
ВКФПМФК 1. Автоматизація технологічних процесів
ВКФПМФК 1. Проектування технологічних процесів в овочівництві
ВКФПМФК 1. Основи ветеринарного бізнесу
ВКФПМФК 1. Професійна юриспруденція, етика та комунікація
Вибіркові компоненти фахової підготовки профільного каталогу
ВКФППК 1. Кондиціювання повітря і вентиляція
ВКФППК 1. Підйомно-транспортні машини
ВКФППК 1. Використання техніки в АПК
ВКФППК 2. Інноваційне обладнання харчових виробництв
ВКФППК 2. Харчові та дієтичні добавки
ВКФППК 2. Регулювання використання харчових добавок
ВКФППК 3. Матеріалознавство і ТКМ
ВКФППК 3. Наука про матеріали
ВКФППК 3. Надійність та довговічність потокових ліній
ВКФППК 4. Механізація переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
ВКФППК 4. Основи кріогенних та сушильних технологій
ВКФППК 4. Модернізація технологічних процесів харчових виробництв
ВКФППК 5. Теплотехніка та теплові процеси в галузі
ВКФППК 5. Теплотехнологiчнi процеси та установки
ВКФППК 5. Технічна термодинаміка
ВКФППК 6. Моделювання технологічних процесів і систем
ВКФППК 6. Технологічне моделювання борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
ВКФППК 6. Моделювання складу інноваційних м`ясних продуктів
ВКФППК 7. Фінансове планування інженерної діяльності
ВКФППК 7. Фінанси, гроші та кредит
ВКФППК 7. Фінансовий аналіз
ВКФППК 8. Організація харчових виробництв
ВКФППК 8. Організація виробництва борошняних та кондитерських виробів у Європі
ВКФППК 8. Сучасні підходи в організації виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
ВКФППК 9. Патентознавство
ВКФППК 9. Основи наукових досліджень
ВКФППК 9. Основи технічної творчості
ВКФППК 10. Основи виробництва органічних харчових продуктів
ВКФППК 10. Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів
ВКФППК 10. Органічні харчові продукти спеціального призначення
ВКФППК 11. Електротехніка, електроніка та мікропроцесорна техніка
ВКФППК 11. Електроніка та мікросхемотехніка
ВКФППК 11. Автоматизовані системи управління технологічними процесами
ВКФППК 12. Моніторинг харчових виробничих процесів
ВКФППК 12. Пневмотранспорт та аспірація
ВКФППК 12. Основи технологій зернових продуктів
ВКФППК 13. Методи контролю харчових виробництв
ВКФППК 13. Сировина для харчових продуктів
ВКФППК 13. Методи оптимізації виробництва харчових продуктів
ЗДІЙСНИТИ ВИБІР ДИСЦИПЛІН
Пошук
Пошук
ПРО УНІВЕРСИТЕТ
Загальна характеристика
Історія
Структура університету
Керівництво університету
Вчена рада
Наглядова рада
Ректорат університету
Профком університету
Громадська організація «Інститут соціально-економічних регіональних досліджень»
Рада ветеранів
Газета «Вісник Університету»
Контакти
ФАКУЛЬТЕТИ ТА ІНСТИТУТИ
Факультет агротехнологій і природокористування
Інженерно-технічний факультет
Факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві
Факультет енергетики та інформаційних технологій
Навчально-науковий інститут бізнесу і фінансів
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Навчально-науковий інститут заочної і дистанційної освіти
Науково-дослідний інститут круп'яних культур ім. О. Алексеєвої
ПІДРОЗДІЛИ
Відокремлені структурні підрозділи
Навчально-науковий центр перепідготовки і підвищення кваліфікації
Науково-дослідний центр "Поділля"
Навчальна лабораторія «Ботанічний сад»
Наукова бібліотека
Центр мовної підготовки
НАВЧАЛЬНА РОБОТА
Навчально-методичний відділ забезпечення якості вищої освіти
Відомості про освітні програми, які реалізуються в університеті
Нормативні документи з планування та організації освітнього процесу
Відділ міжнародної та виробничої практики і працевлаштування
Щорічне оцінювання здобувачів вищої освіти
Щорічне оцінювання науково-педагогічних і педагогічних працівників
Моніторинг якості освіти в університеті
Силабуси
Каталоги вибіркових дисциплін для забезпечення вибору здобувачами
Перелік освітніх програм з розподілoм ліцензoваних oбсягів.
Академічна доброчесність
НАУКОВА І МІЖНАРОДНА ДІЯЛЬНІСТЬ
Науково-інноваційна діяльність
Відділ міжнародних зв’язків
Стратегія міжнародної діяльності
Міжнародні організації
Erasmus+
Угоди про співпрацю
Науково-дослідна частина
Аспірантура, докторантура
Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених
Патентно-ліцензійна і винахідницька робота
Фотоальбом "Наука університету"
ВИХОВНА РОБОТА
Центр виховної роботи і соціально-культурного розвитку
Нормативні документи з виховної роботи
Спортивно-масова робота
Кабінет психолого-педагогічної допомоги
Інститут кураторства
ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ
Приймальна комісія університету
Оголошення про вступ
Правила прийому на навчання
Учаснику національного мультипредметного тесту
Учаснику магістерського тесту навчальної компетентності
Інформація щодо мотиваційного листа
Програми вступних іспитів
Розклади вступних випробувань
Документація приймальної комісії
ДЛЯ СТУДЕНТІВ
Графік освітнього процесу та розклади занять
Дистанційна освіта
Студентське самоврядування
Студентське життя
Умови доступності університету для навчання осіб з особливими освітніми потребами
Проживання в гуртожитках університету
Кернел
Скринька довіри
Програма внутрішньої академічної мобільності
ДЛЯ НАУКОВЦІВ
Спеціалізована вчена рада 06.01.09 «Рослинництво», 06.01.12 «Кормовиробництво і луківництво»
Спеціалізована вчена рада 08.00.03 «Економіка та управління національним господарством» 08.00.04 «Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)»
Разові спеціалізовані вчені ради
Журнал «Подільський вісник: сільське господарство, техніка, економіка»
Журнал «Економічний дискурс»
Журнал «Інститут бухгалтерського обліку, контроль та аналіз в умовах глобалізації»
Репозитарій університету
Доступ до баз даних SCOPUS та Web of Science
Редакційно-видавнича діяльність
ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ
Загальна документація
Банківські реквізити університету
Фінансова документація
Акредитація
Ліцензія, ліцензований обсяг та фактична кількість здобувачів вищої освіти
Інформація про вакантні посади та проведення конкурсу
Щорічна звітність
Запобігання корупції
Вибори ректора 2019
Графік роботи служби охорони
Громадське обговорення
НОВИНИ