21 листопада 2022 року кафедрою технології виробництва і переробки продукції тваринництва ННІ харчових технологій та здобувачами вищої освіти спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» відзначено «День працівника сільського господарства».
На засіданні гуртка «Птахівник» із актуальними доповідями про нинішню ситуацію із галузями скотарства, свинарства і птахівництва в умовах воєнного часу виступили ЗВО Олександра КУЗНЄЦОВА, Валентина СОЛОДКА та Діана ОЛІЙНИК. Про стан світового ринку продовольства за 2022 р (2022 Global Report on Food Crises, https://www.fao.org/documents/card/en/c/cb9997en/) доповіли здобувачі Олександра СУХАНОВА та Богдан ВЕРГЕЛЬ.
ВДАЧІ, ПРОЦВІТАННЯ, МИРУ!!!
Керівник наукового гуртка «Птахівник»
доцент Наталія ПУСТОВА