Випуск магістрів 2019!!!

27 грудня 2019 року у Подільському державному аграрно-технічному університеті відбулось вручення дипломів магістрам.

Розпочинаючи урочисту частину, ректор університету, професор Володимир Іванишин зазначив, що саме завдяки випускникам-аграріям Україна буде розвиватися як потужна аграрна держава, тому, закликав їх не лише зберегти отримані фахові знання, уміння та навички, але й примножувати та удосконалювати відповідно до сучасних вимог у процесі професійної реалізації,

Також зі словами-настановами до випускників звернулися:  декан інженерно-технічного факультету Юрій Панцир, декан економічного факультету Микола Місюк, в.о. декана факультету агротехнологій і природокористування  Вероніка Хоміна, декан факультету ветеринарної медицини і технологій у тваринництві Олег Цвігун, директор Навчально-наукового інституту дистанційної освіти Юлія Волощук.

Слова-подяки своїм наставникам та педагогам від імені усіх випускників висловив Тарас Дідик, випускник інженерно-технічного факультету.

Офіційна частина випуску магістрів була доповнена чудовими піснями у виконанні Руслана Вознюка та Ірини Зайченко.

Щирі побажання викладачів та слова вдячності від студентів розчулили усіх присутніх. Хвилююча мить довгоочікуваного отримання диплому змінилася смутком усвідомлення завершення студентського життя. Але попереду не менш цікаве та успішне професійне життя… Тож бажаємо успіхів та наполегливості на життєвому шляху, а також у професійній діяльності!

У добру путь, дорогі випускники!

Прес-центр ПДАТУ
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.