Хмельницька ХХХІІ агропромислова виставка «АГРО ПОДІЛЛЯ – 2019»

7 вересня 2019 року Подільський державний аграрно-технічний університет взяв участь у ХХХІІ агропромисловій виставці «Агро Поділля – 2019». Виставка проходила за ініціативи Хмельницької обласної державної адміністрації та Департаменту агропромислового розвитку ОДА, на території торгово-сервісного центру «Поділля» у м. Хмельницькому.

До уваги відвідувачів була представлена сільгосптехніка, обладнання для тваринництва, засоби захисту рослин, виставка-ярмарок декоративних та домашніх птахів, дрібних тварин, ярмарок сільськогосподарської продукції.

На високому рівні представили Подільський державний аграрно-технічний університет студенти та викладачі університету на чолі з проректором з навчально-науково-виробничих питань розвитку і адміністративно-господарської діяльності Строяновським Василем Станіславовичем та проректором з науково-педагогічної і виховної роботи Гуцолом Тарасом Дмитровичем.

Своїми винаходами, дослідами та досягненнями в аграрній сфері щиро ділилися з відвідувачами агровиставки факультет агротехнологій та природокористування, факультет ветеринарної медицини і технологій у тваринництві, економічний факультет, інженерно-технічний університет та новостворений Навчально-науковий інститут енергетики та Коледж ПДАТУ.

Дане дійство супроводжувалося розважальною програмою, у якій теж були задіяні творчі колективи університету.

Прес-центр ПДАТУ
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.