Силабуси - 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва - ОС «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти (3 роки 10 місяців)

Обов'язкові компоненти фахової підготовки

ОКФП 1 Вступ до фаху
ОКФП 2 Фізіологія сільськогосподарських тварин
ОКФП 3 Технологія відтворення тварин
ОКФП 4 Годівля тварин і технологія кормів
ОКФП 5 Генетика з біометрією
ОКФП 6 Розведення тварин
ОКФП 7 Гігієна тварин
ОКФП 8 Технологія виробництва продукції птахівництва
ОКФП 9 Технологія виробництва продукції вівчарства і козівництва
ОКФП 10 Конярство і кіннозаводство
ОКФП 11 Технологія виробництва молока і яловичини
ОКФП 12 Технологія виробництва продукції свинарства
ОКФП 13 Технологія виробництва продукції бджільництва
ОКФП 14 Технологія виробництва харчових продуктів
ОКФП 15 Біотехнологія
ОКФП 16 Технологічне забезпечення і оцінка придатності приміщень з виробництва і переробки продукції тваринництва
ОКФП 17 Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва
ОКФП 18 Сільськогосподарська радіобіологія
ОКФП 19 Етологія та біоетика
ОКФП 20 Виробнича практика
ОКФП 21 Підготовка та захист кваліфікаційної роботи