Подільський державний аграрно-технічний університет

Помилка
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2019/news/april/1/4/img is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Засідання гуртка «Технолог» кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Факультет ВМТТ
Четвер, 11 квітня 2019, 21:01

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2019/news/april/1/4/img is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

11 квітня 2019 року відбулося засідання гуртка «Технолог» кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва Подільського державного аграрно-технічного університету.

Актуальним питанням сьогодення є якість продуктів харчування, зокрема рибних консервів, які користуються значним попитом у населення. Тому, здобувачами вищої освіти спеціальності 204-ТВППТ під керівництвом завідувача кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва професора Приліпко Т.М. і асистента кафедри, кандидата с.-г. наук Косташ В.Б. проведені дослідження з відповідності маркування дефектів тари й органолептичних показників рибних консервів різних виробників України. Результати досліджень плануються до публікації у фахових виданнях України.

Прес-центр ПДАТУ
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

{gallery}2019/news/april/1/4/img{/gallery}